Planning

De plankamer is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening bij Jonker Terwispel Glasvezeltechniek. Het is een speciale afdeling waar ons ervaren team van planners en monteurs samenkomen om de aanleg en montage van glasvezelprojecten voor onze klanten te plannen en te coördineren.

In de plankamer worden alle technische details en specificaties van het project zorgvuldig geanalyseerd. Onze deskundige planners nemen de tijd om de behoeften en vereisten van de klant te begrijpen en te vertalen naar een gedetailleerd plan van aanpak. Ze houden rekening met factoren zoals de locatie, dekking, capaciteit en andere technische parameters om ervoor te zorgen dat het glasvezelnetwerk optimaal presteert.

Daarnaast coördineert de plankamer de planning en de logistiek van de benodigde materialen, apparatuur en teams van monteurs. Ze zorgen ervoor dat alles op het juiste moment op de juiste plaats is, zodat de aanleg en montage van het glasvezelnetwerk soepel verloopt.

Het team in de plankamer werkt nauw samen met onze klanten, projectmanagers en technici om ervoor te zorgen dat alle aspecten van het project naadloos op elkaar aansluiten. Ze houden rekening met eventuele beperkingen, deadlines en specifieke wensen van de klant. Door een efficiënte planning en coördinatie in de plankamer kunnen we projecten op tijd en binnen het budget opleveren, met minimale verstoringen en maximale klanttevredenheid.