Welkom bij Jonker Terwispel Glasvezeltechniek

Jonker Terwispel Glasvezeltechniek is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in glasvezel aanleg en beheer, evenals diverse civiele werkzaamheden. We bieden ook uitgebreide diensten voor het aanleggen van het Ziggo Netwerk op het coax netwerk. Onze dienstverlening omvat verschillende disciplines, waaronder:

Glasvezel Aanleg en Beheer: Wij leveren hoogwaardige glasvezelverbindingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Ons team van ervaren professionals installeert, configureert en onderhoudt glasvezelnetwerken om betrouwbare en snelle connectiviteit te garanderen.

Machinaal Graven van Geulen: We maken gebruik van geavanceerde graafmachines en apparatuur om geulen te graven voor de aanleg van glasvezelkabels. Deze techniek zorgt voor efficiëntie en nauwkeurigheid bij het graven van geulen over grote afstanden.

Straatwerk en Herstel: Onze ervaren monteurs voeren straatwerkzaamheden uit en zorgen voor een professionele afwerking na de aanleg van glasvezel. Ze herstellen het straatoppervlak zorgvuldig, waardoor eventuele verstoringen tot een minimum worden beperkt.

Gestuurd Boren: Met behulp van gespecialiseerde apparatuur voeren we gestuurde boringen uit om glasvezelkabels onder obstakels, zoals waterwegen of spoorwegen, door te voeren. Deze techniek minimaliseert verstoringen van bestaande infrastructuur en zorgt voor efficiënte kabelinstallatie.

Boogzinkeren: Onze civiele afdeling is gespecialiseerd in boogzinkeren, een techniek om glasvezelkabels veilig onder obstakels door te leggen. We plaatsen stevige buizen en zorgen ervoor dat de kabels veilig kunnen worden geïnstalleerd, zelfs op locaties met fysieke barrières.

Ziggo Netwerk: We bieden ook civiele aanleg voor het Ziggo Netwerk, inclusief de benodigde graafwerkzaamheden voor de aanleg van het coaxnetwerk.

Afwerking en Montage: Onze monteurs zorgen voor een professionele en hoogwaardige afwerking bij de eindgebruiker, zowel voor glasvezel- als coaxverbindingen. Ze sluiten de verbindingen correct aan, werken kabels netjes weg en bieden ondersteuning en instructie aan de eindgebruiker.

Bij Jonker Terwispel Glasvezeltechniek streven we naar uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening. Onze ervaren teams, geavanceerde apparatuur en toewijding aan kwaliteit stellen ons in staat om betrouwbare verbindingen te leveren en een optimale klanttevredenheid te bereiken.

Daarnaast bieden we ook de volgende diensten aan:

  • Blaaswerk: We zijn ervaren in het uitvoeren van blaaswerk voor de aanleg van glasvezelkabels. Hierbij wordt de glasvezelkabel met perslucht door een buis geblazen om deze op de gewenste locatie te plaatsen.
  • Schietwerk: Voor bepaalde situaties maken we gebruik van schietwerk om glasvezelkabels ondergronds te leggen. Dit kan handig zijn bij het doorkruisen van bijvoorbeeld drukke verkeerswegen of waterwegen.
  • DP en Voeding lassen: We zijn bekwaam in het lassen van DP (distributiepunt) en voedingskabels voor glasvezelnetwerken. Dit zorgt voor een solide en betrouwbare verbinding tussen verschillende delen van het netwerk.
  • Zakelijke markt: Naast particuliere klanten bedienen we ook de zakelijke markt. We begrijpen de specifieke behoeften van bedrijven en leveren op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan hun eisen.
  • Schades: In geval van schades aan bestaande glasvezelnetwerken kunnen we zorgen voor snelle en efficiënte reparaties. Onze experts analyseren de schade en zorgen voor een nauwkeurige herstelprocedure.
  • Nachtovernames: Indien nodig kunnen we nachtovernames uitvoeren om werkzaamheden aan glasvezelnetwerken uit te voeren zonder onderbreking van de dienstverlening.
  • Haalbaarheidsonderzoeken: We bieden haalbaarheidsonderzoeken aan om te bepalen of de aanleg van glasvezel op een specifieke locatie mogelijk is. Dit omvat het analyseren van de technische, financiële en praktische aspecten van het project.
  • Reconstructies: Indien er wijzigingen of uitbreidingen nodig zijn aan bestaande glasvezelnetwerken, kunnen we reconstructies uitvoeren om deze aanpassingen te realiseren.
  • HAS (huisaansluiting): We bieden HAS-werkzaamheden aan, waarbij glasvezelkabels worden aangesloten op de woningen of bedrijven van klanten.

Samengevat bieden we een uitgebreid scala aan diensten, variërend van glasvezel aanleg en beheer tot civiele werkzaamheden, inclusief de aanleg van het Ziggo Netwerk. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten en bijdragen aan de groei van betrouwbare en moderne communicatienetwerken.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Jonker Terwispel Glasvezeltechniek uw glasvezel- en civiele projecten tot leven kan brengen.